Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.07.2007 19:04 - Black Sabbath, Manowar, бира, бетонен пояс на Черно море и пак ... Завръщане в града
Автор: thehobbit Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1820 Коментари: 4 Гласове:
0

Последна промяна: 03.07.2007 19:09


Ето ме пак на работа ... Изглежда същото, но с две прекрасни, благотворни промени:

1) Докато се мотах по морето, колегите са сложили климатик. Рай.

2) Аз се чувствам отпочинал и пълен с енергия след пет дена Heavy Metal, бира и пълен черноморски тур от Каварна до Лозенец. И още малко бира, и всичко, което се предлага в On-shore Bar, Лозенец, което е плажната версия на неповторимия By the Way.

Днес съм полудял от сутринта, сега намирам време да кажа Добър вечер.

Утре очаквайте репортаж за Heaven"n"Hell, Motorhead, Manowar, за бирата и за потресаващите резултати от свинщината, наречена с невинната дума "застрояване" на брега на Черно море. Ще се спра подробно на Темата с главно "Т", но ми е нужно време да се запозная с детайлите.

За момента мога да кажа само едно: Подкрепяйте тези момчета и момичета както можете. Действителността в Юга е по-страшна от това, което те ни казват ... Има и приятни изключения - ще пиша и за тях.

Сега само две снимки за настроение:

Концертът на Manowar:
 image

И остатъци от прекрасното ни крайбрежие:

image


Тагове:   море,   Manowar,


Гласувай:
0



1. анонимен - Много поздрави от
04.07.2007 15:53
Калдиев! По физика, сещаш се.
цитирай
2. thehobbit - Хаха, дали се сещам:)
04.07.2007 15:59
Великан беше Калдиев. Поздрави от един клепар да му предадеш :)
цитирай
3. анонимен - templar
04.07.2007 17:21
И аз днес съм полудял. Тези хора със Странджа ми пълнят душата. Първия автентичен граждански протест от 10 г. Желая им успех! В Странджа става въпрос за 100% интереси на ДПС и лично Йордан Цонев) Дано ги подкрепят ДСБ, СДС, Герб... защото без политическо притискане на кабинета и най-вече на мутрата на мутрите - Румен Петков, всичко ще отшуми като пиянско изтъплени на група надрусани младежи.

...Дали пък не идва времето за интифада на нормалните хора в България срещу мутрите и продажните селяндури в държавната администрация... помня преди 12г.смешника Дони, който веднъж призова по телевизията да се палят свещи по прозорците срещу мутрите и след две седмици напълни площада на концерта "Не на страха" ...

Сега може да се използва и Интернет. Не един сайт, а много такива. Не е нужно да говорим сложно за досиета, доносници, подслушвания.... достатъчно е всеки ден на стотици сайтове да се появява снимка на бронирани джипове и лъскави кабриолет, спряли насред Патриарх Евтимии, и дебели Катаджии, които на метри от тях глобяват някой шкодак, че минал на жълто в задръстването... или правия десткилометров "магистрален" участък след Стара Загора, с ограничение от ... 50 км/ч.

Да ли не идва време да ги побъркаме, не само заради Иракли и Варвара, а и заради стотици други безобразия, които чалгата направи незабележими за "тоя изстрадал народ"
цитирай
4. thehobbit - Интифада...
04.07.2007 17:55
... това ми хареса.

Знам едно - тези, по-малките от нас, които хич не помнят комунизма (ние достатъчно помним), които 90% не разбират какво е ставало през 90-те и не им е ясно какво са правили ченгетата през 70-те...

... те сега съвсем ясно виждат какво правят мутрите, ченгетата и комунистите ДНЕС. И ние трябва да ги подкрепим.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: thehobbit
Категория: Политика
Прочетен: 895029
Постинги: 186
Коментари: 1374
Гласове: 2389
Архив
Блогрол