Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.10.2007 20:43 - Покана:)
Автор: thehobbit Категория: Лични дневници   
Прочетен: 9215 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 03.01.2008 15:58


Скъпи читатели на този дневник,

Навярно сте забелязали, че от известно време не пиша в него.

Причината е проста и е обявена Т У К. Ще се радвам да ме посещавате в   новия  блог, както мнозина от постоянните читатели вече правят.  

Благодаря за вниманието и желая на всички посетители здраве и пак здраве през 2008 година.



Гласувай:
0



1. templar - коментар
19.10.2007 09:14
Ами, аз като Консерватор, когато веднъж свикна с нещо ми е терсене да свиквам с друго. Според мен този блог е доста по-подреден, лесен и публично-достъпен.
1. Зарежда се по-бързо
2. Системата на Блог БГ предполага всеки, който се интересува от политика да може да види всички последни статии във всички блогове за политика...т.е. много е интерактивно и генерира постоянен поток от нови читатели, извън "абонираните приятели", които влизат по веднъж на ден за да се заядат за нещо.
3. Изложеното в т.2. прави от блог.бг медия - т.е. инструмент за лансиране на послания сред по-широк кръг читатели, вкл. и случайни такива - т.е. нещо, което капка по капка причинява страдания на врага, а когато врага страда, значи правиш нещата както трябва (например ние страдаме, че Бойко купи седмина от нас...).
4. Новия блог е доста по-разпилян и човек трудно разбира кое е ново, старо, горе-долу... т.е. сигурно е много лесно, но трябва да се инвестира време, а то е кът.

Но Вие либералите винаги гледате да развалите нещата с някоя революцийка, като подмените нещо работещо и доказало се при няколко поколения, облагородено от патината на времето, с някой недоправен сурогат-утопия, роден в тревожния мозък на някой очилат рошав жид :)

Та това са причините да влизам по-рядко в твоя нов блог, само веднъж в новия блог на Иво Йонков (така и не разбрах как се "пуска", може би е само картинка със светлия му лик) и на Прошко.

Освен това, ако ти оставя коментар там, ще бъде анонимен или трябва да премина през дълга процедура на сертифициране и доказване че нямам сестра...

Но като оставим горните слова в сферата на полу-шегата, уважавам решението ти да си направиш нов блог и дори от вчера съм променил линка към теб.

Все е по-добре, отколкото да си смениш политическите убеждения запазвайки стария блог...

П.С. Може би отговорът на твоя въпрос е свързан с отговор на въпроса: Защо когато най-качествените хора в десницата направиха нова партия с ново име, свикналите 17г. да гласуват за други три букви не ги последваха вкупом, а само наполовина. Другата половина остана при напълно несъстоятелни безличности, които не стават и за лидери на селска вечеринка. И само една част от тях работят в кметства или мразят Костов, защото им е отказал компютри. Останалите просто мразят да си променят навиците, освен ако не е животоспасяващо...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: thehobbit
Категория: Политика
Прочетен: 894341
Постинги: 186
Коментари: 1374
Гласове: 2389
Архив
Блогрол