Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.10.2006 19:37 - Руските ченгета се активизират...
Автор: thehobbit Категория: Политика   
Прочетен: 1315 Коментари: 1 Гласове:
0



... очевидно притеснени от възможността да изтърват "питомния" балотаж (а по съществото си - победа от първи тур за Путин) между Първанов и Сидеров. 

Пет дена преди изборите в играта (естествено, на страната на неофашиста Сидеров) влезе тежка артилерия - охранения прелат митрополит Кирил Варненски и Великопреславски, добре известен като представител на интересите на Руската православна църква и руската държава (представлявана трайно от КГФСБ). 

Малко подробности от БГНЕС: 

"Сидеров представи в Светия синод законопроекти на Атака
17:26 17-10-2006

Лидерът на Атака Волен Сидеров беше приет в Светия синод от Варненския и Великопреславски митрополит Кирил и Сливенския митрополит Йоаникий, предаде репортер на БГНЕС. След срещата Сидеров каза, че тя не е била политическа, а е целяла да представи пред Светия синод различни законопроекти и идеи на Атака.
Сред тях на първо място е проект за закон за отмяна на национализацията на църковните имоти, за да може с еднократен акт Българската православна църква да си върне тези имоти както това е станало с католическите имоти у нас. Българската православна църква няма да е принудена да води дела за всеки отделен имот, а с еднократен акт ще си възстанови собствеността, обясни Волен Сидеров. Другата идея на Атака е за промяна на Конституцията, която да указва, че България е православна държава ................. "



Гласувай:
0



1. sparhawk - Сидеров е ортодоксален фундаменталист
20.10.2006 10:22
какво очакваш? той защитава най-примитивния православен фундаментализъм, хвърлящ петно върху иначе толерантната вяра. В неговия сайт навремето някакав нискочел пикатентроп бълваше огън и жупел срещу фентъзи-литературата, щото имало магии в нея.
Пази Боже, сляпо да прогледа, както е казал Алеко. Апропо, атакистите мразят Алеко и го считат за небългарин.
О, свещена простота!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: thehobbit
Категория: Политика
Прочетен: 892510
Постинги: 186
Коментари: 1374
Гласове: 2389
Архив
Блогрол