Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.03.2007 15:53 - Equest докопа боклука на София благодарение на Серьожа Дмитриевич и Бай Бойко
Автор: thehobbit Категория: Политика   
Прочетен: 2130 Коментари: 2 Гласове:
0



"Основните политически противници" БСП и Бай Бойко отново се оказаха на един акъл, ако става дума за замитане на мафиотски следи и облагодетелстване на комсомолски бизнес от типа "Овча кожа"


БСП се извъртя за чистотата и “благослови” смяна на Вълка с “Икуест”
Новият концесионер получи и парцел в Панчарево 


Красен Николов

22 Март 2007

 

image

Политическата група на БСП в Столичния общински съвет (СОС) се обърна на 180 градуса и се отказа от досегашната си позиция за разваляне на концесионните договори за почистването на София. Това стана след среща в четвъртък с изпълнителния директор на инвестиционния фонд “Икуест” Георги Крумов, който изкупува концесията от досегашния й собственик Румен Гайтански (Вълка).

Миналия месец Крумов се оплака лично на премиера Станишев от поведението на червените общински съветници, които обаче и след това  продължиха да настояват за разваляне на концесията, а не за прехвърлянето й на нов собственик. 

(От Медияпул )

Естествено, нищо в злокачествения принцип на концесията няма да се промени. Хранилката в боклука преминава от едни познати мутри в далеч по-добре прикрити червени "инвеститори", гражданите на София продължават да хрантутят ченгесарската мафия. 

Какво се е случвало на срещите на "чуждестранния инвеститор" със странно туземно име Крумов със Серьожата и със столичните комуняги, не можем да знаем. Тези срещи се провеждат на тъмно

Само за да допълним картинката на галопиращото фаворизиране на комсомолците Equest от властта: 

За да е пълна палитрата от събития около Георги Крумов, СОС му даде и парцел от 400 кв. м в “Панчарево” срещу 40 евро за кв/м. Това стана с две гласувания като при първото градският парламент отхвърли предложението, а при второто след призив на Пламен Илиев (“Демократи за София”) продажбата мина.

Нищо ново.


Тагове:   Equest,


Гласувай:
0



1. анонимен - по темата
25.03.2007 01:09
Интересна статия по темата има на: http://www.pressboard.info/Preview.aspx?prj=45004
цитирай
2. анонимен - Даее и
26.03.2007 19:32
Убу де,къде спяха десните общински съветници и не поискаха същото като БСП.Ама не,не виждаме гредата в окото си нали.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: thehobbit
Категория: Политика
Прочетен: 894949
Постинги: 186
Коментари: 1374
Гласове: 2389
Архив
Блогрол